Anunt incarcare plan de afacere

Anunt incarcare plan de afacere

In cadrul proiectului PISA „Profesori inovatori – Studenți antreprenori!“, dorim sa va informam ca in perioada 01-15 Iunie 2020 orele 14.00 va trebui sa incarcati planurile de afacere la care ati lucrat pe platforma online pe care v-ati desfasurat activitatea pana in momentul de fata.

De asemenea in prima saptamana a lunii Iunie vom organiza 1-2 intalniri pentru elaborarea planului de afacere, DOAR pentru studentii care vor sa isi imbunatateasca planul de afacere in vederea incarcarii acestuia pe platforma.

ACTIVITATILE OBLIGATORII la care trebuie sa participati astfel incat sa nu intampinati probleme ale primirii bursei lunii Iunie sunt urmatoarele:

Incarcarea planului de afacere.

Participarea la un webinar „MODELE DE SUCCES”.

Referitor la toate detaliile: de incarcare a planului de afacere pe platforma online si data de organizare a webinarului online, ramane sa revenim cu informatii in cursul lunii Mai.

De asemenea referitor la intalnirile pentru elaborarea planului de afacere pe care le organizam in sprijinul vostru, dar care insa nu sunt obligatorii ca participare/prezenta, va vom transmite planificarea la sfarsitul lunii Mai.

Toate detaliile le veti primi atat in cadrul e-mail-ului, insa si din partea coordonatorilor dumneavoastra.

Va multumim si mult succes!

Share this post