Anunt incarcare planuri de afacere

Anunt incarcare planuri de afacere

În cadrul proiectului PISA „Profesori inovatori – Studenți antreprenori!“, dorim să vă informăm că în perioada 01-15 iunie 2020 va trebui să încărcați planurile de afacere la care ați lucrat pe platforma online pe care v-ați desfășurat activitatea până în momentul de față.

Data și ora limită de transmitere a planului de afacere este 15.06.2020, orele 14.00.

De asemenea, în prima săptămână a lunii iunie 2020, după cum v-am transmis în informarea de la începutul lunii mai, vom organiza întâlniri pentru elaborarea planului de afacere, DOAR pentru studenții care vor să își îmbunătățească planul de afacere în vederea încărcării acestuia pe platforma online.

ACTIVITĂȚILE OBLIGATORII la care trebuie să participați în luna IUNIE 2020, astfel încât să nu întâmpinați probleme ale primirii bursei lunii iunie sunt următoarele:

1. Încărcarea planului de afacere.

2. Participarea la un webinar „MODELE DE SUCCES”.

· Întâlnirile pentru elaborarea planului de afacere se vor desfășura pe subgrupe, la fel ca și până acum, pe platforma online pe care v-ați desfășurat activitățile, după următorul program:

Subgrupa A- 3 iunie 2020 – 16:00-20:00- Formator: Grecu Iuliana

Subgrupa B- 2 iunie 2020 – 15:30-19:30- Formator: Ioanid Alexandra.

Subgrupa C- 2 iunie 2020 – 15:30-19:30- Formator: Țigănoaia Bogdan.

Subgrupa D- 10 iunie 2020 – 16:00-20:00- Formator: Dobrescu Răzvan.

Participarea la întâlnirea pentru elaborarea planului de afacere este facultativă, NU este OBLIGATORIE PREZENȚA.

· Încărcarea planului de afacere este obligatorie și se va face pe platforma online în secțiunea: Încărcare planuri de afacerià folderuL UPB.

· Vă transmit atașat template-ul planului de afacere, în baza căruia să completați cu planul vostru de afacere la care ați lucrat pe toata perioada de desfășurare a activității antreprenoriale. Acel document va reprezenta planul vostru de afacere pe care îl veți încărca pe platforma online.

· Participarea la webinar este obligatorie, organizăm 2 webinarii astfel încât jumătate dintre voi să participe la primul webinar și cealaltă jumătate să participe la cel de al doilea webinar.

În cazul în care doriți să participați și la celălalt webinar, care nu este obligatoriu, am rugamintea să reveniți cu un email pentru a vă fi transmise detaliile de logare.

De asemenea, dupa ce avem toate detaliile de logare în cadrul webinarului și datele de desfășurare, revenim cu un email către voi.

Webinarul va dura aproximativ 60 de minute, cu posibilitatea de prelungire.

În cazul în care nu cunoașteti grupa/subgrupa din care faceți parte, am rugămintea să contactați coordonatorul dumneavoastră cu care ați menținut legătura pe toată durata de desfășurare a activității antreprenoriale.

Dorim să organizam webinariile la ora 18:00, am rugamintea să reveniți cu un e-mail daca este in regulă aceasta oră pentru voi.

Toate detaliile le veți primi atât în cadrul e-mail ului, însă și din partea coordonatorilor dumneavoastră.

Vă mulțumim și vă dorim mult succes!

Share this post