Invitatie webinar ”Your future in engineering”

Invitatie webinar ”Your future in engineering”

În cadrul proiectului ”Profesori inovatori – studenti antreprenori! (PISA)„ vă invităm să participați la webminarul ”Your future in engineering” susținut de către DELL Technologies în data de 12 mai 2020, începând cu ora 14:00

Scopul acestui eveniment online este de a sprijini conectarea studenților înscriși în proiect cu companiile și cu mediul tehnic profesional.

Temele abordate se referă la portretul profesionistului în domeniul ingineriei, la condițiile specifice de acces și dezvoltare profesională în sectoare precum programare, robotică și automatizare, managementul informatiilor specifice unei companii (business intelligence) și prelucrarea datelor (data science).

Specialiștii DELL, absolvenți ai Universității POLITEHNICA din București, vor răspunde tuturor întrebărilor voastre legate de orice subiect ce privește angajarea într-o companie, abilități căutate și prețuite de către angajatori, adaptarea la un mediu profesional și tranziția spre piața muncii.

Pentru a putea participa la acest eveniment online, vă rugăm să completați formularul de înregistrare până pe data de 10 mai 2020, orele 16:00, accesând linkul:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSe2o7ASSYABZv9lL…/viewform…

ATENȚIE! Locurile sunt limitate și se vor ocupa în ordinea înscrierilor!

Share this post


ankara bayan masaj bursa bayan masöz istanbul masöz